Skip to content


Ubuntu Jam AT Nijmegen

In het weekend van 8 september vindt er weer een Ubuntu Global Jam plaats. Dit is een activiteit waar op verschillende plaatsen over de hele wereld mensen uit de Ubuntu-gemeenschap bij elkaar komen om plezier te maken, te leren en Ubuntu te verbeteren. Iedereen is hier welkom en ook iedereen kan bijdragen. Ben je benieuwd hoe je het verschil kunt maken? Dan is dit een mooie kans om dat te ontdekken!

Zaterdag 8 september gaan we vanuit Ubuntu NL iets soortgelijks organiseren in Nijmegen. Het hoofddoel is plezier hebben en bijdragen aan Ubuntu. Iedereen kan en mag bijdragen, dus wees niet bang als je geen techneut bent. We zullen rond 11 uur beginnen door met elkaar kennis te maken en bekijken wat we allemaal zouden kunnen doen. Als je een laptop hebt, neem deze mee! Mocht je iets later willen komen is dat geen probleem.
Iedereen is welkom, maar graag wel van te voren aangeven of je aanwezig zult zijn. Je kunt je aanmelden bij ondergetekende.

De locatie wordt dit keer geheel verzorgd door AT Computing. Zij stellen een lesruimte beschikbaar met computers waar Ubuntu op staat.

Aanmelden
Laat aub weten als je hierbij aanwezig wil zijn. Zo hebben wij een beeld bij hoeveel mensen er ongeveer komen.
Je kunt je aanmelden door eventjes een mailtje te sturen naar: rachidbm AT ubuntu PUNT com. Dank u!

Meer info

Tagged with .


0 ResponsesSome HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.